Eindelijk!


Het is nu mogelijk om in Spijkenisse en omstreken een poffertjesplaat, wafelijzer of (gluhwein)ketel te huren. Heeft u een feestje en wilt u dit extra gezellig maken, huur dan nu een poffertjesplaat, een wafelijzer of een (gluhwein)ketel.

Hieronder volgen productinformatie, prijzen en de huurvoorwaarden.

Poffertjesplaat:

Zelf uw poffertjes maken is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Leuker en gezelliger kan het niet. Met onze poffertjesplaat (50 dops) bakt u de lekkerste poffertjes. U
krijgt van ons een duidelijke beschrijving mee met hierop de juiste verhoudingen van de poffertjesmix. De huur van de poffertjesplaat bedraagt € 45,00 per dag en dit is inclusief 1 kg Koopmans poffertjesmix professioneel. 1 kg is genoeg om ca. 300 poffertjes te bakken. De plaat is voorzien van twee aan/uit schakelaars om de plaat gedeeltelijk in te schakelen. Tevens is deze voorzien van twee thermostaten om de warmte van de plaat in te stellen. Mocht u meer poffertjes willen bakken, dan kunnen wij voor extra poffertjesmix zorgen. Dit kost € 7,95 per 1 kg poffertjesmix. De huur van de grote poffertjesplaat (100 dops) bedraagt € 75,00 per dag.

De borg bedraagt € 100,00 en dient u te voldoen bij ophalen. Ook hebben wij kabelhaspels te huur voor € 5,00 per dag om het poffertjesplaat te voorzien van stroom (2200 Watt).


Wafelbakijzer voor Luikse wafels:

De heerlijke geur van Luikse wafels zal iedereen aantrekken. U kunt bij ons een wafelbakijzer huren voor € 45 per dag. Daarnaast kunt u Luikse deegbollen bestellen per 30 stuks à € 30. Dit dient u minimaal 1,5 week van te voren aan te geven.

De borg bedraagt € 100,00 en dient voldaan te worden bij ophalen. Ook hebben wij kabelhaspels te huur voor € 5,00 per dag om het wafelijzer te voorzien van stroom (1600 Watt).


Ketel voor gluhwein of andere warme dranken:

Deze gluhweinketel van 10 liter is ideaal om een heerlijk glas gluhwein of een andere warme drank te verzorgen op uw gelegenheid of feest. De ketel beschikt over een regelbare thermostaat tot 110 graden Celsius, indicatielampje verwarmen en warmhouden, tapkraan met niveau-aanduiding, automatische uitschakeling en droogkookbeveiliging. De huurkosten bedragen € 12,50 per dag.

De borg bedraagt € 50,00 en dient voldaan te worden bij ophalen. Ook hebben wij kabelhaspels te huur voor €5,00 om de gluhweinketel te voorzien van stroom.

U krijgt de algemene huurvoorwaarden eerst te zien en uitgereikt, voordat u bij ons tekent.
Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust even contact met ons op. U kunt ons bereiken op 06-12775567 of stuur ons een e-mail
info@freddysijssalon.nl